Hétvégén folytatódik a megyei I. osztályban szereplő Érdi VSE számára a bajnokság. A csapat a második helyen zárta az őszt, és a cél természetesen ennek a pozíciónak a megőrzése. A felkészülés kiválóan sikerült, így mindenki bizakodóan várja a szombati rajtot.

Hasonló tartalmaink:

Az Érdi VSE március 2-án kezdi meg szereplését a megyei I. osztály tavaszi szezonjában. Természetes már a keret is véglegessé vált. Dobray Zsolt személyében egyetlen játékos távozott, és egy játékost igazoltak .

A csapat január 13-án kezdte meg az alapozást. A felkészülés kiválóan sikerült, és Limperger Zsolt, vezetőedző elmondása szerint, mindent, amit elterveztek, sikerült megvalósítaniuk az elmúlt időszakban.

foci26

Az Érd második helyen zárta az őszt, 15 mérkőzésen 12 győzelmet arattak, két döntetlent játszottak, és egyedül a váci csapat tudta legyőzni őket. A csapat célja természetesen a jelenlegi pozíció megőrzése, és természetesen szeretnék minden ellenfelüket legyőzni.

A tél folyamán néhány információ elért az Érdi VSE-hez is annak kapcsán, hogy mely csapatok erősödtek, persze ezzel foglalkozni elsősorban a vezetőedző feladata. A játékosoknak csak saját csapatukkal kell foglakozniuk.

Bajnoki szereplését tehát a Biatorbágy ellen kezdi meg az Érd. A bajnoki rajtot mindenki bizakodva, és persze némi izgalommal várja.

Címkék