Junior csapatunk is lejátszotta az alapszakasz utolsó mérkőzését az elmúlt hétvégén. Szombaton 41:27 arányú vereséget szenvedtek a Dunaújvárostól, így a 9. helyen zárták az alapszakaszt. A rájátszást így alsóházban kezdhetik meg, a cél természetesen a 9. hely megőrzése.

Hasonló tartalmaink:

Március 8-án szombaton juniorjaink is összemérték erejüket az újvárosi lányokkal. A szünetben már hat gól volt az Újváros előnye, 19:13-as vendégvezetésnél fordultak a felek. A második félidőben tovább nőtt a különbség és végül 41:27-re győzte le csapatunkat a Dunaújváros, így vereséggel zárta az alapszakaszt az Érd.

A junior csapatot Németh Helga váratlan távozását követően vette át Balog Tünde, de van segítsége, hiszen Szabó Edina is foglalkozik a fiatalokkal. Az új edző első mérkőzése a juniorral éppen a Dunaújváros elleni volt.

A fiatalok az alapszakaszt a középsőházban szerették volna zárni, de végül maradtak a 9. helyen. Így az alsóház első pozíciójából vághatnak neki a rájátszásnak.

Would you like to replay the video?

A rájátszás másképpen történik majd, mint a felnőtteknél, az utánpótlás csapatoknál kuparendszerben működik a négyes döntő. Az Érd, mint az alsóház első helyezettje jogosulttá vált a rájátszás megrendezésére.

A rájátszásban a legnagyobb ellenfél a Fehérvár lesz, de egyik mérkőzést sem fogják félvállról venni az érdi fiatalok, és mindent megtesznek majd azért, hogy megőrizzék a 9. helyet.

Címkék