Az Érd és Térsége Hulladékkezelési Nonprofit Kft. az önkormányzat képviselő-testülete 23/2005. (VII.01.) sz. rendelete alapján április 1. és április 30 között végzi el a tavaszi zöldhulladék-gyűjtést.

Hasonló tartalmaink:

A gyűjtési és a szállítási technológia megegyezik a korábban már megszokottal. A biohulladékot az ingatlantulajdonos 0,5 köbmétert meg nem haladó mennyiségben, hulladékzsákban, vagy legfeljebb 1 méteres darabokra vágva és kötegelve helyezheti az ingatlana elé az ütemterven feltüntetett időpontban. A 0,5 köbmétert meghaladó mennyiséget a Sas utcai hulladékudvarban a lakosoktól térítésmentesen átvesszük

FONTOS! A gyűjtést egy időben több helyszínen kezdjük meg, ezért a gyűjtési napon reggel 7 órára kérjük kihelyezni a zöld hulladékot az ingatlan elé.

A gyűjtés-szállítás ingyenes, azonban a zsákot az ingatlantulajdonosnak kell biztosítani. Kérjük, hogy a zsákba csak zöld hulladékot helyezzenek el. A zsákot ne kössék be, mert annak tartalmát szúrópróbaszerűen ellenőrizzük. Amennyiben idegen anyagot találunk, a zsákokban úgy a teljes mennyiség elszállítását megtagadjuk. A zöld hulladékot zsákosan szállítjuk el , s a zsákokat nem adjuk vissza.

forrás és további információ: eth-erd.hu

Címkék