Az Érdi Kyokushin Karate Sportegyesület tagjai az elmúlt hetekben két nemzetközi versenyen szerepeltek. Spanyolországból két érmemmel, a Németországban megrendezett German Openről pedig 4 éremmel tértek haza az érdiek.

Hasonló tartalmaink:

 

Kurucz Mihály tanítványai két nemzetközi versenyen vannak túl. Márciusban Barcelonában vett részt két érdi versenyző egy rangos megmérettetésen.

Az Érdi Kyokushin Karate Sportegyesület mindkét induló versenyzője éremmel térhetett haza a rangos nemzetközi megmérettetésről. Sempai Orosz Dávid 1. helyezett lett szuper nehézsúlyú kategóriában, Vitay Luca 3. helyezett lett formagyakorlatban lett a harmadik.

Az elmúlt hétvégén Németországban, a German Openen vett részt négy érdi versenyző. A nyílt német bajnokságon szintén Európa krémje versenyzett, körülbelül 150 fős mezőny gyűlt össze. Az Érdi Kyokushin Karate Sportegyesület minden indulója éremmel tért haza a Németországban. Kurucz Boglárka első, Ercsényi Dorka és Kiss Bernadett második helyen végzett, míg Vitay Luca a harmadik helynek örülhetett.

Kurucz Mihály elmondta, a nemzetközi versenyek nem igényelnek a megszokottól eltérő edzésmunkát, azonban természetesen plusz anyagi terheket ró az egyesületre. Hiszen ezek 3-4 napos utak, amiket bizony finanszírozni kell. De természetesen megéri, hiszen szükség van a nemzetközi tapasztalatra.

Az érdiek jelenleg az áprilisban, Pilismaróton megrendezésre kerülő 4 napos rendezvényre készülnek. Így emlékeznek az alapító mester halálának 20., illetve a Kyokushin világszervezet megalakulásának 50. évfordulójára.

 

kép forrása: facebook

 

 

Címkék