Míg az Érd a megyei első osztályban az éremért harcol, a Diósd NB III-ban igyekszik bent maradni. Rubold Péter gárdájának egyelőre nem túl jók a kilátásai, ugyanis öt fordulóval a bajnokság vége előtt a tizennegyedik, kieső helyen állnak.

Hasonló tartalmaink:

 

 

A Diósd az idei szezonban az NB III-ban való biztos bent maradást tűzte ki célul, azonban nem úgy sikerült az idény, ahogyan eltervezték. Öt fordulóval a vége előtt, még mindig nem dőlt el a csapat sorsa, ugyanis az elmúlt hétvégén elért döntetlen egyelőre nem tudni, mire elég.

Rubold Péter, a Diósdi TC vezetőedzője elmondta, jelenleg a 14. helyen állnak, de természetesen nem adják fel, tovább fognak küzdeni azért, hogy sikerüljön kiharcolniuk a harmadosztályban való bent maradást. A Diósd a hátralévő fordulókban Csepel, Nagyatád, Szombathely, Balatonfüred illetve Andráshida ellen lép pályára.

A diósdiak a tavasz során mindössze két győzelmet arattak, de azt éppen a tabella első két helyezettje ellen, ugyanis a Csákvárt és a BKV-t is 2:1-re legyőzték. Erre biztosan lehet építeni a jövőben, és érdemes elgondolkodni azon, mi volt a siker titka a bajnokaspiráns csapatok ellen.

A Diósdi TC következő mérkőzését május 3-án Csepel játssza.

 

A riportot teljes terjedelmében az ÉRD TV 2014. április 30-ai Mozgás című műsorában láthatják.

 

 

Címkék