A francia Handzone szaklapra hivatkozva a nemzetisport.hu arról ír, hogy a szezon végén az Issy Paris Hand együttesét elhagyó 28 éves francia válogatott balátlövő, Mariama Signaté az Érd női kézilabdacsapatában folytatja pályafutását.

Hasonló tartalmaink:

 

A nemzetisport.hu cikke szerint Mariama Signaté szerződésében szerepel egy pont, amely alapján külföldi klubba a szerződés lejárta előtt távozhat, ezt érvényesítheti a játékos. A francia válogatottal kétszeres vb-ezüstérmes átlövő egy szezonig tartó aalborgi kitérőt követően 2011-től szolgálja az Issy Parist.

 

Megkérdeztük a hírről Tekauer Norbertet, az ÉRD női kézilabda szakosztály elnökét, aki nem kívánta kommentálni az információt. Annyit mondott csupán, hogy az egyesület július elején mutatja be a következő bajnoki évadban szereplő csapatot.

 

Az 1985-ben született francia válogatott Mariama Signaté balátlövő poszton játszik, eddigi 129 válogatott mérkőzésén 380 gól dobott.

 

Korábban már beszámoltunk róla, hogy lejárt a szerződése és így távozik a csapattól Wolf Alexandra, Török Petra és Oláh Nóra.

 

 

Címkék