Befejeződött a bajnokság az NBIII-ban szereplő Diósdi TC számára. A 16 csapatos mezőnyben a Diósd 28 pontjával a 14. helyen végzett.  Hogy indulhat-e jövőre a harmadosztályban a gárda, vagy pedig megyei I. osztályba kényszerül, egyelőre még kérdéses.

Hasonló tartalmaink:

 

 

Bár mindent megtett az utolsó fordulókban a Diósd annak érdekében, hogy minél több pontot gyűjtsön, és bebiztosítsa bent maradását az NB3-ban, úgy tűnik ez nem volt elegendő. 28 pontjával ugyanis a 14. helyen zárta a bajnokságot, így kimondható, hogy a pályán elért eredmények alapján a Diósd kiesett az NB3-ból. Van azonban még esély arra, hogy a Diósd ősztől is a harmadosztályban szerepeljen, hiszen az elmúlt évek gyakorlata azt mutatja, hogy mindig vannak visszalépők, így véglegesen még nem dőlt el semmi.

Bár a levont ponton is sok múlott, valójában az év során rengeteg olyan pontot hullajtott el a csapat, amit nem lett volna szabad, és több olyan mérkőzést is elveszítettek a diósdiak, amelyek egyértelműen nyerhetőek lettek volna. A Diósdi TC sorsáról, és a NB3 jövő évi mezőnyéről várhatóan június végéig születik döntés.

 

Would you like to replay the video?

 

 

 

Címkék