Befejeződött a csatornázás Tárnokon

Befejeződött a csatornázás Tárnokon. Ebből az alkalomból ünnepi projektzáró rendezvényt tartottak a településen, szombaton. A délutánt változatos programok színesítették.

 

 

Indul a közlekedésfejlesztés

A csatornázás befejezése után számos úttal, vízelvezetéssel, közlekedéssel kapcsolatos fejlesztés előtt nyílt meg az út Tárnokon. Ennek részeként a település Polgármesteri Hivatala ajánlatokat vár a közlekedésfejlesztési koncepció kidolgozására.

 

 

Megkezdődött a szóbeli érettségi

A május 5-én kezdődött, és közel három héten át tartó írásbeli vizsgákat követően immár a szóbeli érettségi vizsgák zajlanak az ország középiskoláiban. Mint azt az iskola igazgatója elmondta, az érdi Vörösmarty Mihály Gimnáziumban jövő hét kedden zárul az idei érettségi vizsga.

 

 

Magyarok Vására

Szombaton ismét megtartották az úgynevezett “Magyarok Vásárát” az érdi Főtéren, ahol közel százféle kézműves termék közül válogathattak az érdeklődők. A vásár népszerűségét bizonyítja, hogy mind a vásározók, mind a vásárlók részéről egyre nagyobb az érdeklődés.

 

 

Újabb egy év Érden

Sara Vukcevic szerződést hosszabbított az Érd női kézilabdacsapatával. A 22 éves montenegrói beállós újabb egy évre írt alá az előző bajnoki szezont harmadik helyen záró együtteshez. Az Európa-bajnok, olimpiai ezüstérmes, Bajnokok Ligája elődöntős Vukcevic 2011 óta az Érd játékosa.

 

 

I. Szabadtéri Röplabda Torna

Június 14-én, szombaton a százhalombattai Csónakház területén rendezte meg a Delta Röplabda Sportegyesület az I. Szabadtéri Röplabda Tornát. A tornára öt csapat érkezett, a helyezésekről körmérkőzéses formában dőltek el. Az első helyen a Duna Delta csapata végzett.

 

 

Hasonló tartalmaink:
Címkék