Június 14-én szombaton a százhalombattai Csónakház területén rendezte meg a Delta Röplabda Sportegyesület  az I. Szabadtéri Röplabda Tornát. A tornára öt csapat érkezett, a helyezések körmérkőzéses formában dőltek el. Az első helyen a Duna Delta csapata végzett.

Hasonló tartalmaink:

 

Szombaton került megrendezésre az I. Klub Sirály Szabadtéri Röplabda Torna Százhalombattán. A rendezvény célja a röplabda, mint tömegsport, illetve az egészséges életmód népszerűsítse volt. A helyszín nem volt teljesen ismeretlen a deltások számára, hiszen már tartottak edzést ezen a területen. A küzdelmek két pályán folytak. A szabadtéri röplabda tulajdonképpen a strandröpi és a teremröpi ötvözete. Akik még nem játszottak sosem szabadtéren, azok bizony küzdöttek az elemekkel: a napsütéssel vagy a széllel.

A megmérettetésre eredetileg hat csapat nevezett, de végül csak öten érkeztek, ez némiképp átírta a forgatókönyvet. Így körmérkőzéses formában bonyolították le a versenyt a szervezők. Mátrai Beáta a Duna Delta csapatában versenyzett fiatal játékosokkal együtt.

A helyezettek érmet, kupát és oklevelet vehettek át, a győztes csapat tagjai pedig egy ebédmeghívást is kaptak a területen lévő étterem jóvoltából.

 

 

Címkék