Működésbe lépett a gyurcsányista hazugság-gépezet – reagált Bács István, az érdi Fidesz kampányfőnöke arra a közleményre, amelyet ma hozott nyilvánosságra Farkas Zsuzsanna független jelölt.

Hasonló tartalmaink:

 

Sorra érkeznek a reagálások az Érd Médiacentrumhoz azzal a közleménnyel kapcsolatban, amelyet a független jelöltként induló Farkas Zsuzsanna ma hozott nyilvánosságra. Ebben az szerepel, hogy “az érdi politikai és civil, polgári szervezetek” őt támogatják az önkormányzati választáson.

Azt sem tudom, sírjak-e vagy nevessek – mondta lapunknak Bács István. Az érdi Fidesz kampányfőnöke szerint nevetséges és szánalmas is egyben Farkas próbálkozása, hogy megtévessze az érdieket. Már az utcára került plakátja is hazugság, amelyen az egész város polgármester-jelöltjének nevezi magát, most pedig valamennyi érdi civil- és politikai szervezet támogatását hazudja magáénak – tette hozzá.

“Működésbe lépett a gyurcsányista-baloldali hazugság-gépezet, amelyből az áprilisi választáson Érd már kapott ízelítőt” – mondta Bács. Hangsúlyozta: Érdnek nem hazugságokra, hanem nyugodt várospolitikára van szüksége, arra a fejlődésre, amelyek az elmúlt éveket jellemezték, és amelyet az itt élők többsége is érzékel.

 

 

Címkék