Alig kezdődött el az önkormányzati választás kampánya Érden, máris itt az első botrány.

Hasonló tartalmaink:

 

Alig néhány órával azután, hogy utcára kerültek T. Mészáros András polgármester választási plakátjai, máris megrongálták, festékkel mázolták be, illetve összefirkálták azokat. Az érdi Fidesz feljelentést tesz ismeretlen tettes ellen – nyilatkozta dr. Bács István, a párt kampányfőnöke az Érd Médiacentrumnak.

Bács István elmondta: a jelek szerint hiába kértek mérsékelt, a programokra koncentráló kampányt, ahogy áprilisban, az országgyűlési választáson, úgy ez most sem talált meghallgatásra. A kampányfőnök emlékeztetett arra, hogy tavasszal Dorosz Dávid és a mögötte álló baloldal csinált felfordulást, s most valakik ismét csak abban érdekeltek, hogy botrányoktól legyen hangos a kampány. „Ők azok, a gyurcsányista balliberálisok, akiknek nincs programjuk, nincs mondanivalójuk a város jövőjéről, ezért így akarnak figyelmet kelteni” – tette hozzá a kampányfőnök.

Bács István kijelentette: természetesen feljelentést tesznek a rendőrségen, és bíznak abban, hogy a város közbiztonságának megóvása érdekében üzembe helyezett térfigyelő kamerák segítségével mielőbb kézre kerülnek a törvénysértők.

 

 

Címkék