Közgyűlés a Polgárok Házában

Megtartotta november havi ülését Érd Megyei Jogú Város Közgyűlése a Polgárok Háza dísztermében. A testület 29 napirendi pontot tárgyalt, a képviselők a legfontosabbak között döntöttek a szelektív hulladékgyűjtés bevezetéséről, valamint arról is, hogy a jövőben az önkormányzat pénzbírsággal sújthatja, azokaz az ingatlan tulajdonosokat, akik a csatornahálózatba vezetik az esővizet.

 

 

II. Érd Szépe verseny

Elkezdődött a nevezés a II. Érd Szépe versenyre. A megmérettetésre nem csak Érdről, hanem a térség településeiről, Diósdról, Törökbálintról, Százhalombattáról, Tárnokról, Sóskútról és Pusztazámorról is várják a jelentkezőket. A jelentkezéseket december 10-ig várják.

 

 

Győri siker Érden

Szerdán este a Győri Audi ETO látogatott az Érd Arénába. Kézilabda csapatunk 10 gólos hátránynál kezdett el hajrázni, és az utolsó percig harcolva 28:23 arányú vereséget szenvedett. A hazai pontvadászatban az Európa bajnokság miatt több hetes szünet következik, tétmérkőzésen legközelebb december 30-án lép pályára az érdi együttes.

 

 

Időjárás

Pénteken a változó felhőzet mellett a Dunántúlon és a középső tájakon hosszabb, keleten inkább csak rövid napos időszakokra van kilátás. Csapadék már sehol sem várható. A Dunántúlon és északkeleten helyenként még élénk lehet a szél. Hajnalban a szélcsendesebb tájakon pára-, néhol ködfoltok képződhetnek. A minimum hőmérséklet -1 és +4°C között várható, délutánra pedig 6 és 9°C közé melegszik a levegő.

 

 

Hasonló tartalmaink:
Címkék