Győztesen jöttünk ki a gólpárbajból

Nagy küzdelemben, a második félidei remek játékunknak köszönhetően 32:29-es győzelmet arattunk a Mosonmagyaróvári KC SE otthonában. Vasárnap a DVSC-TVP-AQUATICUM csapatát fogadjuk itthon.

 

Hasonló tartalmaink:

Négy nappal a Siófok elleni győzelem után Mosonszolnokra látogattunk. A találkozó első perceiben apróbb hibák csúsztak a játékunkba, aminek köszönhetően a hazaiak kétgólos előnyre tettek szert, majd Szekeres Klára az 5. percben talpról szerezte első gólunkat. A 10. percre Kisfaludy Anett és Katarina Krpez lerohanásgóljaival utolértük ellenfelünket (4:4). Három minutummal később azonban már négygólos hátrányban voltunk, Szabó Edina időt kért. Két gólra sikerült felzárkóznunk, de védekezésben nem találtuk a hazai támadások ellenszerét, így mindhárom kapusunk szerepet kapott az első játékrészben. Klivinyi Kinga emberhátrányban cunderből volt eredményes, majd Kovács Anna két átlövésgóljával a 27. percben újra döntetlen volt az állás, azonban a szünetre háromgólos mosonmagyaróvári előnnyel vonultak a csapatok (18:15).

 

A második játékrész első perceiben még nem tudtuk csökkenteni hátrányunkat, majd a 39. percet követően zsinórban hat percig érintetlen maradt a kapunk. Mariama Signaté és Sara Vukcevic remekül irányította a védekezést, a kapuban pedig Janurik Kinga ezzel együtt remekül hárított. A 42. percben Klivinyi Kinga újabb átlövésgóljával egyenlítettünk, majd indítását váltotta gólra Schatzl Nadine, amivel már vezettünk (21:22). Katarina Krpez és Schatzl Nadine újabb góljaival már négy találat is volt az előnyünk, de emberelőnyben közelebb zárkóztak a hazaiak, majd az 57. percben egyenlítettek. A vezetést azonban nem tudták átvenni, mert Janurik Kinga előbb egy ziccert, majd egy átlövést hárított. Pálos-Bognár Barbara emberhátrányban nem hibázott, és az utolsó percre fordulva újra nálunk volt az előny. Az utolsó perceben előbb Katarina Krpez, majd Kovács Anna góljával 29:32-es győzelmet arattunk a Mosonmagyaróvári KC csapata felett. Ezzel azonban nem ért véget a érdi kézilabdás hét, hiszen vasárnap a DVSC-TVP-AQUATICUM csapatát fogadjuk az ÉRD Arénában.

handballerd.hu

Címkék