Érdi pálinkaverseny másodszor

Egyre színvonalasabbá válik az érdi pálinkaverseny – mondta az Érdi Vigadóban rendezendő verseny szervezője. Borsiczky Kálmán, a létesítmény vezetője szerint színvonalas szakmai zsűri értékel idén. A győztes egy országos versenyen is megmérettetheti magát. Nevezni február 22-ig lehet, a versenyt a következő vasárnap tartják.

Hasonló tartalmaink:

Az érdi pálinkaverseny országos szinten is megállja a helyét. Az idei rendezvény még csak a második alkalom lesz a verseny történetében, de a tavaly értékelt minták minősége olyan kimagasló volt, hogy az idei győztes már lehetőséget kap arra, hogy pálinkájával ott legyen az országos versenyen, Gyulán. Idén a zsűriben egy nemzetközileg is elismert pálinkafőző mester is lesz. Borsiczky Kálmán a verseny szervezője elmondta: különleges feltétele nincs a nevezésnek, mennyiségi és fajta megkötés sincsen.

A versenyzőket elsősorban Érdről és környékéről várják a szervezők, de távolabbi vidékek pálinkáival is lehet nevezni. A mintákat február 21-én, szombaton és február 22-én vasárnap lehet leadni az Érdi Vigadóban, ahol a verseny is lesz, február 28-án.

Would you like to replay the video?
Címkék