Javul Érd közbiztonsága

 Megtartották az idei év első járási közbiztonsági egyeztető fórum ülését a Polgárok Háza dísztermében. A megbeszélésen  rendőrségi vezetők és polgármesterek vettek részt, akik a területen felmerülő problémákról és azok megoldási lehetőségeiről egyeztettek.

Hasonló tartalmaink:

Az  járási közbiztonsági egyeztető fórum évente legalább egy alkalommal ül össze, hogy megbeszéljék az érintettek az esetleges problémákat és azok megoldási lehetőségeit. Idén immár harmadik alkalommal tartották meg a fórumot Érden, a város és a járás közbiztonsági helyzetéről. - Szeretnénk meghallgatni az érintettek – polgármesterek, oktatási intézmények és járási hivatalok vezetői – véleményét, és összehangoltan tenni a problémák ellen – hangsúlyozta. Dr. Fekete Csaba, a Pest megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti főkapitány-helyettese, aki a közbiztonsági javulásáról számolt be a résztvevőknek. Kiemelte: a települések vezetői és az önkormányzatok nagy mértékben segítik a rendőrség munkáját.

A  főkapitány-helyettes szólt Érd közbiztonságáról is. Kiemelte: figyelembe kell venni, hogy egy megyei jogú városról van szó, amely közvetlen része a fővárosi agglomerációnak, ebből adódóan hatalmas átmenőforgalommal. Ez alapvetően meghatározza a közbiztonság helyzetét a városban, de egyértelműen elmondható, hogy javult Érd közbiztonsága – hangsúlyozta Fekete Csaba.

Would you like to replay the video?
Címkék