Biztonságban a takarékszövetkezet vagyona

Az Érd és Vidéke Takarékszövetkezet nyilatkozatot adott ki ügyfeleinek megnyugtatására, mely szerint biztonságban tudhatják pénzüket. A közlemény szövege az alábbiakban olvasható:

Hasonló tartalmaink:

erdesvidekeAz Érd és Vidéke Takarékszövetkezet SEM tulajdonosi, SEM üzleti kapcsolatban NEM áll a Buda-Cash Brókerházzal, sem a tulajdonosi körébe tartozó egyéb pénzügyi intézményekkel. A Takarékszövetkezet pénzeszközeit, befektetéseit ezen társaságok nem kezelik,  velük szembeni bármely hatósági eljárás és azok esetleges következményei semmilyen formában nem érintik a Takarékszövetkezet működését és szolgáltatásai nyújtását, illetőleg nincsenek hatással a Takarékszövetkezetünk által a betéteseinknek nyújtott pénzügyi termékekre.

Az Érd és Vidéke Takarékszövetkezet ügyfeleinek betétei az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA), valamint a Takarékszövetkezetek Garanciaközösségének kettős, 100%-os védelme alatt állnak összeghatártól függetlenül.

Tevékenységünk felett folyamatos törvényességi felügyeletet gyakorol a Magyar Takarékszövetkezeti Bank, a Szövetkezeti Hitelintézetek Integrációs Szervezete, valamint a Magyar Nemzeti Bank.
Takarékszövetkezetünk továbbra is az Önök által megszokott magas színvonalon, változatlan feltételek mellett, korlátozásoktól mentesen és megbízhatóan nyújtja pénzügyi szolgáltatásait Tisztelt Ügyfelei részére.

erditakarek.hu

 

Címkék