Kutyás rendőri ellenőrzés Érden

Fokozott rendőri ellenőrzést tartott az Érdi Rendőrkapitányság a nap folyamán Érden és a környező településeken. A helyi rendőrök munkáját a szomszédos kapitányságok munkatársai is segítették, valamint egy kutyás rendőr is járőrözött a területen.

Hasonló tartalmaink:

Az Érdi Rendőrkapitányság munkatársai a hét minden napján tartanak fokozott ellenőrzést a városban és a környező településeken. A mai napon azonban megerősítésként a szomszédos települések kapitányságainak munkatársai is segítették a helyi egyenruhások munkáját. Az akcióban egy kutyás rendőr is részt vett, aki elsősorban a város központjában járőrözött a négylábúval.

Somodi Sándor, az akció parancsnoka kiemelte, hogy több szempontból is szerencsés a kutya bevetése egy-egy ellenőrzés, járőrözés során. A diósdi őrsparancsnok elmondta, hogy az Érdi Rendőrkapitányság területén is egyre gyakrabban alkalmazzák az ellenőrzésnek ezt a formáját, elsősorban gyalogos szolgálatban a vasútállomásokon, az autóbusz-pályaudvaron és a központban. Ezeken a területeken közösségi rendőrként tudnak szolgálatot ellátni a kutyás rendőrök, és ezáltal növelik az emberek szubjektív biztonságérzetét.

Somodi Sándor hozzátette, hogy az ilyen jellegű összehangolt ellenőrzések mindig igen hatékonyak. A nap folyamán a rendőrök az autósokat is igazoltatták, sőt sebesség-ellenőrzést is végeztek a városban.

Would you like to replay the video?
Címkék