Európa-bajnok, Bajnokok Ligája győztes érkezhet

A handballme.me montenegrói kézilabdával foglalkozó szakportál értesülései szerint az Érd női kézilabda csapatában folytatja pályafutását Andjela Bulatovics, az EHF-Kupa elődöntőben éppen az Érd ellenfelét, a Rosztov-Dont erősítő játékos.

Hasonló tartalmaink:

Andjela Bulatovics 2005 és 2013 között hazájában, a Budocsnoszt Podgoricában játszott, amellyel 2012-ben a Győri Audi ETO KC csapatát győzték le a Bajnokok Ligája döntőjében. Honfitársához, a Vácra távozó Szara Vukcsevicshez  hasonlóan Andjela Bulatovics a 2012-es szerbiai Európa-bajnokságon aranyérmet nyert válogatottjával, de még előtte a londoni olimpián ezüstérmet szerzett – az ötkarikás játékokon a még Érden játszó Vukcsevics nem volt kerettag.

A montenegrói védekező-specialista a kontinens egyik legjobb játékosa posztján, de a támadásoknál is sokszor jeleskedik. Bulatovics a Podgoricából a szlovén Krim Ljubjanához szerződött, ahol az Érd jobbszélsőjének, Katarina Krpezsnek volt csapattársa, majd az anyagi problémákkal küzdő szlovén fővárosiak egy szezon után a Rosztov-Donhoz „adták tovább”. A montenegrói portál szerint Bulatovics egy évre írt alá Érden.

Előbb Andjela Bulatovicsnak még a Rosztov-Donnál kell helyt állnia a szombati (április 11-i) visszavágón, amit négygólos, 28–24-es előnnyel vár az orosz bajnoki éllovas.

A handballerd.hu portál közben azt közölte: Szerződést hosszabbítottak Mariama Signaté-vel, és Takács Kittivel is.

A handballme.me portál korábban azt közölte, Szara Vukcsevics távozik Érdről, később az értesülést a Nemzeti Sport is megerősítette.

Címkék