Tehetségüket csak lelkesedésük múlja felül

A Bolyai János Általános Iskola hagyományos rendezvényére, a Bolyai Gálára  egész évben készülnek a gyerekek és a pedagógusok egyaránt.

Hasonló tartalmaink:

Tánc, ének, jelenet és vers. Többek között ezekkel a produkciókkal léptek színpadra a diákok az idei Bolyai Gálán, amelyet hatodik alkalommal tartottak a Szepes Gyula Művelődési Központban.

Baranyi Teréz az Érdi Bolyai János Általános Iskola igazgatója elmondta, hogy csoportos, egyéni, zenés és táncos produkciók gazdagították az előadást. A tanulók mindig nagy igyekezettel készülnek a gálára, van aki szerepel, van aki a díszletek elkészítésében segédkezik. A legtöbben társaik szereplésére is kíváncsiak.

A színvonalas diák produkciókat felvonultató gála teljes bevétele a Bolyai Alapítványt gyarapítja, az összegyűlt összeget minden évben iskolai célok megvalósítására fordítják a szervezők. Az alapítvány nagyban támogatja a hátrányos helyzetű gyerekeket, kirándulásokat, programokat szerveznek. A bevételt ebben az évben játszó-, és sporteszközökre fordítják – válaszolta kérdésünkre az intézmény vezetője.

Would you like to replay the video?

Címkék