Lakossági fórum az M7 lehajtó átépítése miatt

AZ M7 autópálya Érd, Iparos úti csomópontjának és környékének átépítése  miatt az érdi önkormányzat, a beruházó Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. és a kivitelező Euroaszfalt Kft. lakossági fórumot tart 2015. május 21-én 17 órától a Polgárok Háza Közgyűlési termében (cím: 2030 Érd, Polgármesteri Hivatal, Alsó utca 3.) A fórumon T. Mészáros András polgármester is részt vesz. 

Hasonló tartalmaink:

Olyan forgalomszabályozást alakítunk ki Érden, ami reggeli csúcsidőben az Érdről Budapestre, délutáni csúcsidőben pedig Budapestről Érdre haladó forgalom előnyét biztosítja. A beruházás keretén belül négy összehangolt jelzőlámpás és egy kiemelt sarokirányos körforgalmú csomópontot építünk ki, valamint az Iparos út az M7 autópályától a Törökbálinti útig 2×2 forgalmi sávra bővül. A Bem téren a buszforduló megszűnik, a buszmegállókat véglegesen a SPAR Magyarország Kft. beruházásában átépülő Aszfaltozó utcában alakítjuk ki. Az Euroaszfalt Kft. röviden bemutatja az év során ütemezett nagyobb léptékű feladatokat.

A fórumon lehetőség nyílik a beruházáshoz kapcsolódó kérdések, észrevételek megvitatására. Ott lesz T. Mészáros András polgármester is.

 

Elérhetőségek

 

Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.

info@nif.hu

www.facebook.com/nifzrt

A panasziroda elérhetősége:

budapest@euroaszfalt.hu

Címkék