Érdi pedagógusokat díjaztak

Pedagógusnap alkalmából Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere elismeréseket adott át a szakma kiemelkedő képviselőinek.

Hasonló tartalmaink:

Azt várjuk el magunktól, hogy a magyar oktatás versenyképes és minőségi legyen, és a hazaszeretetre neveljen – jelentette ki Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere a pedagógusnap alkalmából tartott ünnepi beszédében Budapesten, június 4-én, csütörtökön. Az eseményen elismerések átadására is sor került.

Kiemelkedő hatású oktatási-nevelési-gyógypedagógiai munkájáért, valamint a pedagógiai gyakorlatot segítő kiemelkedő tudományos tevékenysége elismeréseként Apáczai Csere János-díjban részesült Dombainé Bokor Mária, az Érdi Móra Ferenc Általános Iskola intézményvezetője. A gyermekek harmonikus személyiségformálásában hosszú időn át végzett kiemelkedő pedagógiai munkája elismeréseként Németh László-díjban részesült: Bifkovicsné Liga Erika, az Érdi Gárdonyi Géza Általános Iskola és Gimnázium általános iskolai tanára, Patyi Istvánné, szintén a Gárdonyi Iskola tanítója, Rozgonyi János, az érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskola intézményvezetője, valamint Tornai Tibor, szintén a Batthyány Iskola tanítója.

- A pedagógusnap lényege, hogy elismerjük a minőségi munkát. Akik ma díjat kapnak, azoknál a szakmai és az emberi minőség összekapcsolódik – zárta beszédét Balog Zoltán.

fotó: Bartos Gyula EMMI (kormany.hu)

Címkék