A hét első napja a tanév utolsó napja az idén

Elérkezett a diákok várva várt napja és kezdetét veszi a két és fél hónapos nyári vakáció. Az iskolások kettős érzésekkel várták az utolsó iskolapadban töltött napot. Többségük a munkafüzeteket és tankönyveket boldogan tette le két és fél hónapra, azonban az osztálytársaktól már nehezebben válnak meg.

Hasonló tartalmaink:

Hivatalosan június 15-én, hétfőn ért véget a tanév, de Érden az iskolák többségében ma már nem volt tanítás, a diákok pénteken pakoltak be utoljára az iskolatáskába ebben a tanévben. A Vakáció felirat, utolsó, V betűje már pénteken felkerült a táblára.

Rozgonyi János, az Érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskola igazgatója elmondta, hogy a pénteki tanítási napra már eldőltek az osztályzatok, ez a nap már nem a tanulásról szólt, osztályfőnöki órákat tartottak a pedagógusok, de a hét többi napján még akadt tanulnivaló, főleg azoknak, akik javítani szerettek volna.

Az iskolások kettős érzésekkel várták az utolsó iskolapadban töltött napot. Többségük a munkafüzeteket és tankönyveket boldogan teszi el két és fél hónapra, azonban az osztálytársaktól már nehezebben válnak meg. Az utolsó tanítási napon a gyerekek gondolatai már a nyaralások és nyári programok körül forognak.

Az idei tanév 181 napból állt, a pedagógusok számára azonban még nem ért véget a tanév. Az évzáróra még készülniük kell, hiszen rengeteg adminisztrációval jár a tanévzárás.

Would you like to replay the video?

Címkék