Nem szegheti kedvüket az eső sem

Ezen a héten rendezi napközis sporttáborának első turnusát az Érdi Torna Club az Érdligeti Camping területén. A torna mellett kézműveses foglalkozás, strandolás, lovaglás és trambulin színesíti a programot. A táborban több mint harmincan vesznek részt.

Hasonló tartalmaink:

Az Érdi Torna Club immáron ötödik éve tart nyári napközis tábort. A tábor az Érd Ligeti Camping területén talált otthonra. Az első turnust ezen a héten rendezik meg, június 22-26. között, hétfőtől- péntekig. Most először tették júniusra az első turnust.

15_06_23_etc_tabor_1A táborba azokat a gyerekeket is várták, akik nem tagjai az Érdi Torna Clubnak, de mivel ez egyesületen belül hirdették meg elsőként, így a többségük az ÉTC tagjai közül került ki. Természetesen nem csak tornáznak a gyerekek reggeltől délutánig, a torna mellett egyéb programok is színesítik a táborban töltött napokat.

Felkészültek az esőre, a szeles időre is, így nem érte őket váratlanul. Ha a hét hátralévő napján esetleg a szabadtéri programoknak nem kedvez az idő, akkor sem kell csüggedniük a gyerekeknek, lesz mit csinálniuk.

Az ÉTC napközis táborának második turnusára augusztus 10-14. között kerül sor.

Would you like to replay the video?

 

Címkék