Szeretne kommandós lenni? – most az lehet!

Minden mindennel összefügg. Ezt hangsúlyozza a százhalombattai Hulladékkommandó Társadalmi Járőrszolgálat alapító elnöke, Tápai Mónika, aki toborzó jelleggel tagfelvételt hirdet! Lehet csatlakozni az országossá váló mozgalomhoz! Éjszakai bevetés garantált, és zöld mesekönyvük is van.

Hasonló tartalmaink:

2008-ban Százhalombattán megalakult a Hulladékkommandó Társadalmi Járőrszolgálat, amely kezdetben csak egy kisebb létszámú baráti társaság volt, ám az évek alatt országossá szolgálattá nőtte ki magát a kezdeményezés.

Számos, a Zöld jövő pályázathoz hasonló környezetvédelmi akciót szervezett már a százhalombattai hulladékkommandó, amelyben bárki írhatott környezetvédelemmel kapcsolatos történeteket.

A szervezet elsődleges célja a környezet tisztaságának megőrzése, az illegális hulladéklerakás megfékezése, ám annyira kinőtte magát a szolgálat, hogy már Vecsésen is volt akciójuk. A tevékenységeikhez képest viszont most már kevesen vannak, ezért toboroznának tagokat. Ha Ön is szívesen lenne hulladékkommandós ide kattintva  bővebb információt kaphat a csatlakozáshoz!

Hallgassa meg a Százhalombattai Hulladékkommandó Társadalmi Járőrszolgálat elnökével, Tápai Mónikával készült interjúnkat!

Címkék