Két hétvégére a röplabdásoké az Aréna

Augusztusban két hétvégén is az Érd Arénában vív meg a magyar női röplabda válogatott, immáron tétmérkőzésen.

Hasonló tartalmaink:


Nem is oly régen a magyar női röplabda válogatott Érden tartózkodott, amikor Jan José De Brandt lányai az augusztusi Európa ligára, valamint a szeptemberi belga-holland közös rendezésű Európa-Bajnokságra készültek, hiszen 28 év után ismét kijutott a kontinensviadalra a magyar csapat.
Már azon a felkészülési tornán tudható volt, hogy még látjuk a lányokat az érdi sportcsarnokban, csak azt nem, hogy mikor. Az Európai Röplabda Szövetség (CEV) kihirdette az Európa liga mérkőzéseket, a magyarok majd a grúzokkal kezdenek Békéscsabán, majd Törökországban vendégszerepelnek, ezt követően pedig Érdre érkeznek, ahol augusztus 15-16-án két mérkőzést játszanak a görögökkel, egy hétre rá pedig ismét itt fogadják Izrael válogatottját, a sorozatot pedig a lengyelek ellen zárják idegenben.
Az érdi mérkőzések 18:30-tól kezdődnek, és a hatos csoportban reális cél lehet az első háromba, de legfeljebb négybe kerülés a magyaroknak.

Jan De Brandt edző elmondta: “Felkészülésünk első periódusán túl vagyunk, jelenleg nagyrészt a csapatmunkára koncentrálunk. Természetesen az erőnlétre továbbra is odafigyelünk, de már nem ez a legfontosabb része a felkészülésünknek, hanem inkább a technikai és taktikai elemekre összpontosítunk. Most kicsit kevesebb idő áll rendelkezésünkre, ugyanis következő héten már egy barátságos mérkőzést játszunk a francia válogatott ellen.”

Would you like to replay the video?
Címkék