Megújul az Ófalusi óvoda

Új járdát építenek, néhány belső átalakítást végeznek és a játszóteret fejlesztik a nyáron a szakemberek az Ófalusi Óvodában és környezetében. Az önkormányzat finanszírozásában megvalósuló kivitelezés ezen a héten fejeződik be.

Hasonló tartalmaink:

vlcsnap-2015-08-13-09h29m07s133Antunovits Antal (Fidesz-KDNP) a kerület önkormányzati képviselője (Fidesz-KDNP) hangsúlyozta, hogy az Ófalusi Óvoda előtti új járdaszakasz úgy készült el, hogy illeszkedjen a Hősök tere előtt még korábban elkészült szakaszhoz. Majd hozzátette, hogy ezzel a megoldással egy régebb óta fennálló problémát, a csapadékvíz elvezetését is sikerült megoldani.

A kialakításnál a minőségi szempontokat tartotta szem előtt az önkormányzat, többek között ezért is térkőből készült a járda, így ez a későbbiekben könnyebben javítható – tette hozzá a képviselő.vlcsnap-2015-08-13-09h27m32s209

Pócsiné Sivák Erzsébet, az intézmény vezetője elmondta, hogy elsősorban a nyílászárók cseréjére lenne szükség, de műemlék jellegű épületről van szó, ezért csak fából készült elemeket építhetnek be, amelyre egyelőre nincsen pénzügyi keret, de bízik benne, hogy a mostani szigeteléssel is jelentősebb mértékű energiamegtakarítás érhető el.

Would you like to replay the video?
Címkék