A polgárőrség sikeresen együttműködik a rendőrséggel

Pest Megyei Polgárőr Napot tartottak hétvégén Százhalombattán. A hagyományos rendezvény lehetőséget nyújt a vezetőknek a szakmai tapasztalatcserére, valamint a különböző polgárőr egyesületekkel a lakosok is közelebbről megismerkedhetnek. 

Hasonló tartalmaink:

Minden évben megrendezik a Pest Megyei Polgárőr Napot, amelynek minden alkalommal más település ad otthont. Idén Százhalombatta volt a rendezvény házigazdája, ahol Dr. Túrós András, az Országos Polgárőr Szövetség elnöke kiemelte: minden polgárőr a bűnmegelőzés és a közbiztonság mellett kötelezte el magát. Az egyes szervezetek a kisebb településeken nagyon jól működnek, rendkívül hatékonyak – tette hozzá az elnök.

Az Érdi Rendőrkapitányság vezetője, Pintér Lajos kitért arra, hogy az érdi és a környező településeken működő polgárőrségekkel gördülékeny a rendőrség együttműködése.

A rendezvény részt vett Dr. Hatala József, a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács elnöke is, aki megerősítette: a polgárőrök stratégiai partnerként működnek együtt a tanáccsal és a rendőrséggel.

Would you like to replay the video?

 

Címkék