Egészségesen az oviban

vlcsnap-2015-11-05-16h51m26s83Egészségnapot tartottak a Kincses Óvoda Ófalusi Tagóvodájában. A rendezvényen a gyerekek szüleikkel és az óvónőkkel közösen készítették el az egészséges falatokat, amelyeket aztán el is fogyasztottak.

Hasonló tartalmaink:

A hagyományoknak megfelelően idén is megszervezték az ófalusi óvodában az egészségnapot, amelynek elsődleges célja, hogy a gyerekekkel megszerettessék a különféle zöldségeket, gyümölcsöket, ezáltal is az egészséges életmódra nevelve őket.

Pócsiné Sivák Erzsébet, az Ófalusi Tagóvoda vezetője elmondta, hogy igyekeznek minél több idénygyümölcsöt és sok zöldséget beszerezni erre az alkalomra, hogy minél többfélével ismertessék meg a gyerekeket.vlcsnap-2015-11-05-16h52m34s249

Az egészségnap a szülők körében is népszerű rendezvény. Egyrészt betekintést nyerhetnek az óvoda mindennapjaiba, másrészt egészséges és egyszerűen elkészíthető ételekkel is megismerkedhetnek a nap folyamán.

A rendezvényen a résztvevő szülők azt is megtudhatták, hogy az egyes zöldség- és gyümölcsfélék milyen jótékony hatással vannak szervezetünkre. Az egészségnapon kívül is odafigyelnek arra az Ófalusi óvodában, hogy a gyerekek rendszeresen fogyasszanak friss zöldséget és gyümölcsöt.

Would you like to replay the video?
Címkék