Tárnokon raboltak érdi fiatalok

Az Érdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat Ny. Milán és G. Richárd 23 éves érdi lakosok, valamint fiatalkorú társaik ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A két férfit kiskorú veszélyeztetése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt is meggyanúsították.

Hasonló tartalmaink:

Az érdi rendőrök őrizetbe vettek négy férfit, akik megalapozottan gyanúsíthatóak egy tárnoki betörés elkövetésével. A két gyanúsított, valamint 15 és 16 éves társaik 2015. november 21-én 12 óra körüli időben – a kertkapu bedöntését és a kerítés kibontását követően – bementek egy tárnoki ingatlan területére, ahonnan talicskát, akkumulátorokat, hűtőgépalkatrészt és alumínium hulladékot tulajdonítottak el.

Az érdi rendőrök azonosították és egy nappal később – november 22-én – Érden elfogták Ny. Milánt, akit előállítottak és gyanúsítottként hallgattak ki. A nyomozók a 23 éves férfi három társát – néhány órán belül – szintén azonosították és lakcímükön elfogták őket, majd előállításukat követően mindhárom fiatalt gyanúsítottként hallgatták ki.

G. Richárdot és Ny. Milánt kiskorú veszélyeztetése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt is gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök, mivel a jelenlegi adatok szerint a bűncselekmény elkövetésére rávették a 15 és a 16 éves fiúkat is.
A nyomozók a két 23 éves férfit és fiatalkorú társaikat őrizetbe vették és előterjesztést tettek az előzetes letartóztatásuk indítványozására.

police.hu, a kép illusztráció.

Címkék