Láthatósági mellényt osztottak

vlcsnap-2015-11-27-20h07m02s61Folytatódik a rendőrség “Látni és látszani” elnevezésű kampánya. A program célja, hogy mindenki, aki a közlekedésben részt vesz, jól látható legyen, így a rendőrség ismét láthatósági mellényeket osztott ki a napokban.

Hasonló tartalmaink:

Még októberben indította útjára a rendőrség a “Látni és látszani” elnevezésű kampányát, amelynek keretében a közlekedők átvizsgáltathatták járművük világítástechnikai berendezéseit, valamint látásukat is ellenőriztethették a kampányban résztvevő szervizekben és optikákban.

Szervizkereső: kattintson ide!

Optikuskereső: Kattintson ide!

Jelenleg a program ellenőrzési időszaka zajlik, egészen december 10-ig, ennek során a rendőrök az autók műszaki állapotát is ellenőrzik. Akinél mindent rendben találnak, egy láthatósági mellénnyel ajándékozzák meg – mondta el híradónknak Kürti István, az Érdi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának vezetője. Kürti István a jól láthatóság mellett a felhívta a figyelmet a téli időszakban való biztonságos közlekedésre és az autók műszaki állapotának ellenőrzésére.

A rendőrség az elkövetkezendő időszakban az autósok mellett továbbra is kiemelt figyelmet fordít a kerékpárosokra, a motorosokra és a gyalogosokra is.

Would you like to replay the video?
Címkék