Tedd szebbé a karácsonyt!

Tedd szebbé egy család karácsonyát! A Nagycsaládosok Országos Egyesületének ünnepi megmozdulásához, az Angyali Csomagküldő Szolgálat akcióhoz az ÉRD női NBI-es kézilabda-csapata is csatlakozik.

Hasonló tartalmaink:

A NOE idén tizedik alkalommal indítja útjára karácsonyi akcióját, az Angyali Csomagküldő Szolgálatot. Az egyesülethez egész évben folyamatosan érkeznek segítségkérő levelek, melyek száma karácsony közeledtével drasztikusan megnő. Sok család nem is mer az ünnepi díszítésre, ajándékokra gondolni, hiszen a mindennapi étkezés és a meleg ruha a kérdés, nem az ünneplés. A csomagküldő szolgálat arra hivatott, hogy „sok kicsi sokra megy”, alapon megpróbáljanak ezeknek a családoknak mégis ünneppé tenni a karácsonyt.

A NOE ezért olyan jólelkű embereket keres, akik örömmel segítenének az csomagküldő szolgálat munkájában, és vállalják egy-egy család karácsonyi megajándékozását. A tapasztalat azt mutatja, hogy a családok leginkább tartós élelmiszernek, édességnek, játéknak, könyvnek, meleg ruhának örülnek.

Az akcióhoz idén az ÉRD női NBI-es kézilabda-csapata is csatlakozik. Hallgassa meg Tekauer Norberttel, az ÉRD elnökével készült interjúnkat!

Most már minden bizonnyal a legtöbb ember azon gondolkodik, hogyan tehetné szebbé a karácsonyt, mivel kedveskedjen a szeretteinek, hogyan díszítse az otthont és mit tegyen az ünnepi asztalra, de vannak olyan családok, akik hiába gondolkodnak a díszítésen, az ünnepi formán, nem áll módjukban különlegessé tenni a karácsonyt. A Tedd szebbé egy család karácsonyát jótékony akcióról a Nagycsaládosok Országos Egyesületének munkatársával dr. Borsos-Szabó Ágnessel is beszélgettünk. Hallgassa meg!

 

ÍGY JELENTKEZZEN

Az angyalok jelentkezését a noe@noe.hu e-mail címre várják. 2015. december 11-ig. Érdemes megjelölni a jelentkezésnél azt is, hogy milyen jellegű ajándékot küldenének: például elsősorban lánynak/fiúnak való ruhát, cipőt stb. Az e-mail tárgyában kérik feltüntetni: ACSSZ 2015 – angyalok.

 

 

Címkék