Sikeres évet zárt az ÉTC

vlcsnap-2015-12-16-18h42m31s240A Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola tornacsarnokában rendezték meg az Érdi Torna Klub hagyományos évzáró gáláját. A rendezvényen az egyesület szinte minden tagja részt vett bemutató-előadással, mellyel a többi sportolónak, a szülőknek és a hozzátartozóknak szereztek szép pillanatokat.

Hasonló tartalmaink:

Mind a torna, mind a vívó szakosztály képviseltette magát az Érdi Torna Club hagyományos évzáró eseményén. A gyerekek többsége külön koreográfiával készült a nagy napra. A több száz sportoló mindegyike megmutathatta magát, az esemény végén pedig egy közös tánccal is szórakoztatták az egybegyűlteket.

Az ÉTC sikeres évet zárt, mind a vívók, mind a tornászok szereztek magyar bajnoki érmeket. Tóth Judit, az Érdi Torna Club elnöke elmondta, hogy az évzáró gála fontos esemény a klub életében. Az egyesület elnöke minden egyes sportolóra és minden edzőre nagyon büszke, nekik külön is megköszönték egész éves kitartó munkájukat.

Az Érdi Torna Clubnál természetesen mindig vannak kezdő sportolók is, de közöttük is vannak tehetséges fiatalok, akikből később akár komoly versenyző is válhat. Az Érdi Torna Club két versenyzője Ferenczi Fanni és Varró Emese egy jelenleg is zajló országos tehetségkutató verseny döntőjébe került.

Would you like to replay the video?
Címkék