Az ünnepek után sem feledkeznek meg a rászorulókról

Most vasárnap is melegétel-osztással várják a rászorulókat a Szociális Gondozó Központ előtt. Harmadik éve, hogy a helyi egyházak és a szociális ágazat intézményei összefognak a szegényebb sorsúakért. Az ételosztást egészen tavaszig folytatják, addig pedig minden vasárnap mintegy 250 adag étellel készülnek. 

Hasonló tartalmaink:

Alig pár napja, hogy hidegebbre fordult az idő, és éjjelenként mínuszokat mérhetünk, de máris majdnem telt ház van az érdi hajléktalanszállón. Récsei Krisztina, a Szociális Gondozó Központ vezetője arra hívta fel a figyelmet, hogy ha bárki tud olyan emberről, aki segítség nélkül kihűlhet, megfagyhat, mindenképpen értesítse őket, vagy a polgárőrséget, illetve akár a rendőrséget. Tehát, ha valaki segíteni szeretne, krízishelyzet esetén hívható telefonszámok: 06-20-576-90-21, 06-20-231-62-73-as szám, de a 112-es segélyhívó is.

Persze bárki segíthet nekik, például felajánlhatnak süteményt, gyümölcsöt, vagy tartós élelmiszert is. A részletekről Récsei Krisztinát kérdezte Szabó Beáta az Érd FM 101.3 hírszerkesztője.

Címkék