Szelfipályázat

A Szepes Gyula Művelődési Központ szelfipályázatot hirdet. Bárki megörökítheti önmagát számára tetsző helyszínen a kedvenc tevékenysége, vagy munkája közben, társai, barátai, vagy akár családja körében. A legjobb képekből áprilisban kiállítást nyitnak. 

Hasonló tartalmaink:

A kreativitást és az önkifejezés eredeti megoldásait díjazzák a szervezők. A beérkezett képek (moderálás után) felkerülnek a művelődési központ Facebook-oldalán lévő SZEPESSZELFI képalbumba, majd a szakértő zsűri által kiválogatott művekből kiállítást rendeznek, a legjobbnak ítélt alkotásokat díjazzák.

A képeket 2016. március 27-ig lehet beküldeni mellékletként a szepesszelfi@gmail.com e-mail címre. Képet bárki küldhet, bárhonnan, de egy pályázótól maximum 3 fotót fogadnak, a felvételek készülhetnek telefonnal, fényképezőgéppel minden technikai kötöttség nélkül. Minél nagyobb felbontásban várják a fotókat, hogy kiállításra alkalmas nyomatokat készíthessenek belőlük.

A levélben a következő adatoknak kell szerepelniük: felhasználónév, település, ami a kép alatt megjelenhet, teljes név és egy valós e-mailcím – utóbbi kettő nem nyilvános –, hogy a pályázóval felvehessék a kapcsolatot, kategóriamegjelölés: ifjúsági (18 év alatt) vagy felnőtt (18 év felett).

A pályaművekből rendezett kiállítás megnyitója: 2016. április 15. péntek 18 óra

A zsűri tagjai: Szabó Ágnes fotográfus, Körmendy Zizi, az érdi Duna–Art Fotóklub vezetője, M. Nagy Péter művelődésszervező

A pályázat támogatói:
AgiSzabo Photography (http://hetkoznapiportrek.hu/)
Milton Média Kft. (http://www.teleprint.hu/)
Telekol Kft. (http://www.telekol.hu/)

További információ: M. Nagy Péter, +3630/954-2361, mnagy.peter@gmail.com

Címkék