Sportos nagycsoportosok a Batthyányban

Nyílt napot tartottak szombaton délelőtt a Batthyány Sportiskolai Általános Iskolában. A rendezvény keretében az óvodások és szüleik megismerkedhettek az intézménnyel, a leendő tanítókkal és a sporttagozat nyújtotta lehetőségekkel is.

Hasonló tartalmaink:

A Batthyány Sportiskolai Általános Iskola minden évben lehetőséget nyújt a leendő elsősöknek és szüleiknek, hogy betekintést nyerjenek az intézményben zajló munkába. A nap célja elsősorban az, hogy megkönnyítse az iskolaválasztást. A hétvégi rendezvényen játékos sportfoglalkozáson vehettek részt az óvodások, amelynek keretében megismerhettek a sporttagozat nyújtotta lehetőségekkel.

Rozgonyi János a Batthyány Sportiskolai Általános Iskola igazgatója elmondta, hogy hat állomáson, különböző ügyességi feladatokkal találkozhattak a gyerekek, amelyek valamely sportágnak az alapjait alkotják. Azoknak a gyerekeknek, akik sporttagozaton szeretnének tanulni, meg kell felelniük egy egészségi alkalmassági vizsgálaton és egy úgynevezett felvételi erőpróbán kell részt venniük, amelyet március 22-én tartanak az intézményben  - tette hozzá az intézmény igazgatója.

A Batthyány Iskola nyílt napja iránt ez alkalommal közel harminc család érdeklődött, akik több szempontot is figyelembe vettek az iskola kiválasztásánál, de a legfontosabb mindenkinél a gyermek sport iránti érdeklődése volt.

Would you like to replay the video?

Nyílt nap legközelebb március 1-jén és 2-án lesz a Batthyány Sportiskolai Általános Iskolában, akkor bemutató órákon vehetnek részt a leendő elsősök és szüleik.

Címkék