Ideiglenes buszvégállomás létesül a Bem téren

Az M7-es fel- és lehajtó átépítése miatt a Bem téren és környékén a munkálatok miatt 2016. március 18-ától szükségessé vált a Volánbusz végállomásának ideiglenes áthelyezése. A tudnivalókról a Volánbusz Zrt. adott tájékoztatást:

Hasonló tartalmaink:

A VOLÁNBUSZ Zrt. számára kiemelten fontos utasai naprakész tájékoztatása. Társaságunk a Bem téri csomópont korszerűsítési munkálatainak kezdete óta szorosan együttműködik Érd Város Önkormányzatával, valamint a kivitelezést végző EUROASZFALT Kft-vel.

A következő, 2016. március 18-ától életbe lépő építési ütemben jelentős forgalomkorlátozásokra kell majd számítani Érden, a Bem tér környékén. Társaságunk alapvető célja, ebben a helyzetben is, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsa. Az építési munkálatok idejére szükségessé vált közlekedési rendünk ideiglenes átalakítása, melynek tervezésekor arra törekedtünk, hogy az átszállási távolságokat minimálisra csökkentsük, illetve a megszűnő Bem téri végállomás helyett, másik, ideiglenes átszállási ponton biztosítsuk a lehető legtöbb, azonos megállóhelyen történő átszállás lehetőségét. A megszüntetett Bem téri végállomás helyett, így két ponton, a Rekettye utcai megállóhelyen, valamint az Aszfaltozó utca – Iparos út megállókapcsolatnál tudjuk biztosítani az átszállásokat.

20160318 Bem tér tájékoztató-2

Címkék