A Zsíroskenyér is a Meteorhoz került

Már nyolcadik alkalommal rendezték meg az érdi Bolyai Általános Iskola tornatermében a Zsíroskenyér röplabda kupát, amelyet – az őszi Delta-Mix kupa után – a Meteor csapata nyert.

Hasonló tartalmaink:

Ezúttal nyolc csapat jelentkezett a Delta RSE ÉRD által szervezett vegyesröplabda tornára, amelyet hagyományosan tavasszal Zsíroskenyér, ősszel Delta-Mix kupa néven szerveznek az érdi röplabdázók, amelynek legfőbb célja, hogy a résztvevők jól érezzék magukat.

„Régebben voltak nálunk olyan szülők, akik szerették volna kipróbálni a röplabdát, utána nagyon ügyesen játszottak, ezért, hogy nekik is legyen valamilyen versenyzési lehetőség indult az egész” – ismertette a kezdeteket Dömötör-Mátrai Beáta, a Delta RSE Érd vezetőedzője, aki elmondta azt is, hogy azóta megfiatalodott a mezőny és nem csak a csapat hozzátartozóinak egységei, hanem környékbeli és fővárosi gárdák is rendre részt vesznek. A döntőben a Meteor a BME gárdáját legyőzve diadalmaskodott, míg a dobogó legalsó fokára a For Team névre hallgató egység állhatott.

A VIII. Zsíroskenyér Kupa végeredménye:

1. METEOR

2. BME

3. For Team

4. Röpke

5. Maya és a méhecskék

6. Jackpot

7. Szett-e Vett-e

8. Hajabusák

Címkék