Megújult az ÉrdMost.hu

Április 18-án reggel 6 órától megújult arculattal várja az olvasókat az ÉrdMost.hu városi információs portál. A honlap legutolsó verziója több mint egy éven át szolgálta a városlakókat és a település élete iránt érdeklődőket. Most a hasznos és fontos tudnivalókat frissítették a szerkesztők, a struktúrát pedig a korábbinál áttekinthetőbbé tették.

Hasonló tartalmaink:

Emellett nagy hangsúlyt kapott egy letisztult, elegáns, jól strukturált, ezért könnyen átlátható, dinamikus, felhasználóbarát website megvalósítása, amely képekkel, videókkal, hangfájlokkal változatosan illusztrálja és egészíti ki a szöveges tartalmakat.

A  tervezésnél figyelembe vettük a honlap látogatottsági statisztikáját, ami alapján átgondolt, tematikus blokkokra osztottuk az új menüszerkezetet. A jövőben a főoldalon a kiemelt hírek sokkal nagyobb hangsúlyt kapnak, és akár egy kattintással elérhetővé válnak a legfontosabb tartalmak. Az ÉrdMost.hu weboldalon a jövőben az olvasó azonnal láthatja és eldöntheti, hogy egy adott hírrel kapcsolatban videós anyagot, vagy pedig rádiós riportot szeretne-e megnyitni. Piktogramok jelzik majd, hogy a feltöltött anyaghoz milyen kiegészítések tartoznak. Az egyes témakörök pedig áttekinthetőbbek, informatívabbak lesznek az eddigiekhez képest.

A  korábbi weboldal tartalmi elemeit átemeltük az új honlapba, de új tematikus blokkokat is létrehoztunk. Különböző, de könnyen és gyorsan kezelhető nyitó oldalakkal találkozhatnak majd olvasóink, és megváltoztattuk az almenüpontok sorrendjét is. Célul tűztük ki a responsive design-t is, azaz hogy a weboldal lehetőség szerint egységesen jelenjen meg mobiltelefonon, táblagépen és az asztali számítógépeken is.

Ezúton ajánljuk szíves figyelmükbe a megújult honlapot, abban a reményben, hogy az újdonságok elnyerik az Önök tetszését is! Látogassák minél többször a www.erdmost.hu weboldalt!

 

Címkék