Biztosan bajnokok!

Ugyan még három mérkőzés hátra van a Delta RSE Érd U18-as korosztályának szezonjából, ám ennek ellenére Dömötör-Mátrai Beáta lányai már biztosan megnyerik régiós bajnokságukat.

Hasonló tartalmaink:

Május 26-án és 29-én még három találkozója lesz a Delta RSE ifi csapatának, de a vezetőedző tájékoztatása szerint az együttes már biztosan bajnok, az élen behozhatatlan az előnye a nagy riválisokkal szemben úgy, mint a Gödi SE, amely az érdieket megelőzve lett alapszakaszgyőztes, de a rájátszásban a deltás lányok már többször visszavágtak nekik.

„A bajnoki cím megszerzése ellenére azt mondtam a lányoknak: a név kötelez. Remélem, a maradék három meccset tisztességgel és győzelemmel tudjuk zárni, akkor egy szép kerek teljesítmény lesz.” – fogalmazott a vezetőedző.

Az U14-es, serdülő korosztálynak még négy találkozója van a szezonban, ezeket május 23-án és 28-án játsszák le. A korosztállyal kapcsolatban a vezetőedző elmondta: „Még nagyon nyílt a verseny, akár a dobogóra is fel tudnak állni az érdiek – ez a hátralévő négy meccs eredményétől függ, mert voltak körbeverések, szóval még az is elképzelhető, hogy itt is sikerül éremmel zárni.” – jegyezte meg Dömötör-Mátrai Beáta, aki nem csak a teremröplabdáról beszélt, hiszen a bajnokságok végeztével sokan a strandon folytatják szereplésüket.

A vezetőedző a tavalyihoz hasonlóan is egy pénzdíjas versennyel kezdi a szezont (számára az utolsót – korábban beszámolt róla, hogy a strandon is befejezi sikeres pályafutását) oldalán Nagy Krisztinával. A strandszezon nyitóeseményének számító viadal helyszíne egyelőre nem ismert, tavaly Kispesten rendezték, viszont idén elképzelhető, hogy Balatonakarattya lesz a házigazda június 11-12. között – erre a versenyre címvédőként érkeznek a deltások.

Egy héttel ezt követően kezdődik az országos bajnokság, amelynek idén is négy fordulója lesz, a deltásokat a felnőttek között már nem csak Dömötör-Mátrai Beáta és Nagy Krisztina képviseli, hanem több ifipáros is összeáll, hogy kipróbálja magát a felnőttek között – az országos bajnokságon Dömötör-Mátrai Beáta és Nagy Krisztina tavaly ezüstérmet szerzett.

Fotó: Delta Röplabda Sportegyesület facebook oldala

 

 

Címkék