Június 1-től csak a Sas utcában lehet átvenni a kukákat

Június 1-től csak a Sas utcában lehet átvenni a szelektív-; és a komposztáló kukákat. Szerdától már nem kell bejelentkezni, hanem érkezési sorrendben lehet átvenni az edényeket. 

Hasonló tartalmaink:

Az ÉTH tájékoztatja érdi ügyfeleit, hogy a szelektív hulladékgyűjtők és a komposztáló edények lakossági átadása-átvétele, május végéig tervezett szakasza lezárult. Június 1-től mindegyik gyűjtőedény kiadása, kizárólag az ÉTH Sas utcai telephelyén (Érd Sas utca 2.) történik ügyfélszolgálati időben:

Hétfő: 8-20 óra között

Szerda: 8-16 óra között

Péntek: 8-12 óra között

Nem szükséges külön bejelentkezni, az ügyintézés érkezési sorrendben történik. Az ügyintézéshez kérjük, vigyék magukkal személyi igazolványukat és lakcímkártyájukat. Ha nem személyesen történik az átvétel, a megbízott részére készítsenek meghatalmazást. Ezen túl szükséges a legutolsó ÉTH-s számla és befizetési bizonylat.

Ha az átvétellel kapcsolatban bárkinek további kérdései lennének, kérjük, tájékozódjanak az ÉTH honlapján, e-mail-ben (ugyfelszolgalat@eth-eth.hu) telefonon (06/23-522-600), levélben (2030 Érd Sas utca 2.), vagy ugyanezen a címen személyesen.

Címkék