Buborékfújás sárkányhajóból

Különleges piknikre invitál minden érdeklődőt a fogyatékkal élő, illetve autista gyermekeket nevelő szülőket tömörítő Életfa Csoport: sárkányhajózást és buborékfújást szerveznek július 16-án, délután háromtól este nyolc óráig Százhalombattán.

Hasonló tartalmaink:

Mint Ömböli Ágnestől, az Életfa Csoport egyik tagjától megtudtuk, a rendezvény célja, hogy közelebb hozzák egymáshoz a csoport tagcsaládjait, és nyissanak az érdeklődők felé.

– Szeretnénk, ha a sajátos nevelési igényű és az átlagos gyerekeket nevelő családok együtt szórakoznának, megismernék egymást. Az elfogadást ugyanis szerintünk csak így, egymás megismerésével, élményt adó programokon keresztül lehet erősíteni – hangsúlyozta Ömböli Ágnes, megjegyezve: az SNI-s gyermekek is vágynak élményekre, ahogy szüleik is a kikapcsolódásra, és bár nekik nehezebb megszervezni egy-egy szabadidős programot, hisznek abban, hogy rendezvényeikkel nemcsak maradandó élményeket tudnak nyújtani ezeknek a családoknak, hanem bátorítani tudják őket az aktív kimozdulásra is.

– Ingyenes, piknik jellegű rendezvényünkre mindenkit szeretettel várunk; nemcsak családokat, hanem olyan érdeklődőket is, akik szeretnének megismerni egy barátságos, befogadó közösséget – zárta szavait Ömböli Ágnes.

Az eseményről további információ itt érhető el!

Érdi Újság

Ádám Katalin

Címkék