Postázzák a városkártyákat

Augusztusban a polgármesteri hírlevéllel együtt minden érdi háztartásba eljut az Érd Városkártya, ami számtalan helyi és országos kedvezményre jogosítja használóit – közölte T. Mészáros András polgármester szerdai sajtótájékoztatóján.

Hasonló tartalmaink:

A városkártya által elérhető anyagi előnyök arra ösztönözhetik az érdieket, hogy pénzüket a helyi kiskereskedőknél, szolgáltatóknál, vállalkozóknál költsék el. A szervező cég ingyen biztosítja a városkártya adminisztrációját, ráadásul országos háttérrel rendelkezik, így az érdiek nemcsak városunkban, hanem az ország több pontján is élhetnek a kártya nyújtotta előnyökkel.

– Több kisebb és nagyobb városban vezettek már be hasonló szolgáltatást, Érden is eljött ennek az ideje. Az önkormányzat pártolja az ötletet, ám a kártyarendszer működtetésére nem kíván minden évben hatalmas összegeket költeni – több önkormányzatnak ugyanis ez évente több millió forintjába kerül. Olyan rendszer kell, ami önmagát eltartja. A város az Érd Arénán keresztül azzal segíti a rendszer beindulását, hogy egyszeri alkalommal huszonötezer kártyát biztosít a város lakóinak, amelyeket az augusztusban a háztartásokba kerülő polgármesteri hírlevél tartalmaz majd – mondta a polgármester, hozzátéve: a kártya egyben Magyar Turizmus Kártya (Hungarycard) funkciót is ellát; ennek ára egyébként darabonként ötezer forint lenne, az érdiek azonban ingyen kapják. Ennek segítségével már idén nyáron, a szabadságok ideje alatt is számos kedvezményt vehetnek igénybe az érdiek országszerte (például fesztivál-, múzeumi, állatkerti, fürdőbelépők).

A polgármester felhívta a figyelmet a szeptemberi Érdi Napokra is, ahol igazán gazdag és színes fellépők várják majd az érdieket. Szeptember 3-án lesz az ÉNFESZT, vagyis az utcabál, ahol többek között fellép a Mary PopKids, a Magashelyi Undergrund és a Magna Cum Laude is.

Végül a polgármester ismét felhívta a figyelmet az október 2-ai népszavazásra, s kérte, hogy mindenki menjen el szavazni.

- A kormány azért utasítja el a kötelező betelepítési kvótát, mert az növelné a terrorveszélyt. Európai és amerikai biztonsági szakemberek, rendőrségi, titkosszolgálati és hírszerzési vezetők folyamatosan figyelmeztették Európát a terrorveszély növekedésére. A bevándorlók nagyrészt olyan területekről jönnek, ahol az európai államok éppen katonai akciókat hajtanak végre. Mára bebizonyosodott, hogy a terroristák tudatosan és jól szervezetten arra használják fel a népvándorlást, hogy elvegyüljenek a bevándorlók tömegében. Senki sem tudja megmondani, hogy hány terrorista érkezett a migránsok között eddig, és hányan érkeznek továbbra is nap, mint nap.

 

Címkék