Különleges termények, egészséges készítmények

Terménybemutatóval és kóstolóval várták hétvégén az érdeklődőket a Szepes Gyula Művelődési Központban az Érdi Kertbarát kör tagjai. A rendezvény célja az volt, hogy lehetőséget biztosítsanak a hobbikertészeknek a tapasztalatcserére, de a bemutató jó alkalom arra is, hogy bemutassák a korábbi hetekben megtermelt zöldségeket és gyümölcsöket a nagyközönségnek.

Hasonló tartalmaink:

Tizenhatodik alkalommal rendezte meg terménybemutatóját az Érdi Kertbarát Kör az Érdi Napok keretében a Szepes Gyula Művelődési Központban. Érd kertvárosias jellege jó lehetőséget biztosít a kertészkedésre – mondta el Németh Antal a Kertbarát Kör vezetője, majd hozzátette, hogy városunkban sokan rendelkeznek konyhakerttel.

A terménybemutatók azt a célt szolgálják, hogy a kör tagjai megmutassák az érdieknek, hogy érdemes időt, energiát fordítani a veteményezésre és a gyümölcstermesztésre, ezáltal pedig az egészséges életmódra is felhívják a látogatók figyelmét – tette hozzá Németh Antal.

Az idei bemutatón tizenhat kertbarát mutatta be terményeit, ahol a hagyományos zöldségek és gyümölcsök mellett különlegességekkel is találkozhattak a látogatók.

vlcsnap-2016-09-06-20h10m56s247

A különleges terméseket és a belőlük készített lekvárokat, krémeket és befőtteket meg is kóstolhatták az érdeklődők.

Címkék