Krpezs-Slezákék legyőzték Ambros Martín csapatát

Az ÉRD női kézilabda csapatának szerb jobbszélsője jelenleg hazája nemzeti csapatával Hollandiában vesz részt egy felkészülési tornán, ahol első meccsüket azzal a román együttessel játszották, amelyben a kispadon szövetségi kapitányként debütált a Győri Audi ETO KC vezetőedzője, Ambros Martín.

Hasonló tartalmaink:

Az eindhoveni mérkőzésen a szerbek remekül kezdtek a tavalyi, dániai világbajnokságon harmadik helyen végző románok ellen, hiszen az első román gólra tizenkét percet kellett várni, ám a 18. percben még mindig ugyanennyinél jártak a három klasszisukat (Cristina Neagu, Aurelia Bradeanu, Valetina Ardean-Elisei) nélkülöző románok, a szerbek pedig hétszer köszöntek be. A szünetben 13–7-re vezettek Krpezsék, sőt a folytatásban tíz is volt közte (21–11), ám a végjátékra feljavult az Ambros Martín irányította csapat játéka, viszont a hétgólos – és ezzel holtversenyben a meccs legeredményesebb játékosaként záró – Katarina Krpezs-Slezák vezette szerbek így is négy góllal, 23–19-re nyertek.

Felkészülési mérkőzés
Szerbia–Románia 23–19 (13–7)

Gólszerzők: Krpezs-Slezák 7, Pop-Lazics 5, Radoszavljevics 4, Lavko, Liscsevics 2-2, Georgijev, Dmitrovics, Petrovics 1-1, ill. Ciper 7, Cintoan 4, Laslo, Tanasie 2-2, Buceski, Iguanu, Perianu, Tiron 1-1.

Az eindhoveni torna második napján, október 7-én a szerbek 18.30-tól Hollandiával mérik össze erejüket.

Címkék