Lány vízilabdásokat várnak!

Már két éve működik a Budapesti Honvéd-Érd kihelyezett vízilabda szakosztálya az ÉRD Aréna uszodájában, ahol október 22-én, szombaton egy toborzót tart a klub 2002-es vagy annál fiatalabb lányoknak.

Hasonló tartalmaink:

Az ÉRD Arénában három lány pólómérkőzést rendeznek október 22-én, délelőtt 10 órától az FTC Utánpótlás csap össze a Vidám Vizilovak VSC-vel, majd 11 órától a Kaposvári VK az OSC VSE-vel, és az utolsó mérkőzésen a III. kerületi TVE a BVSC-Zugló gárdájával. A szervező, tehát hivatalosan hazai csapat a III. kerületi TVE lesz a BVLSZ 2002-es lány bajnokságának harmadik fordulójában.
A Honvéd érdi szakosztálya kapva-kapott az alkalmon és ezt kihasználva ezekkel a mérkőzésekkel mutatná meg a női vízilabda szépségeit. A klub a találkozókat egy toborzóval köti össze, így az érdeklődő fiatal lányok testközelből megismerhetik a sportágat.
Aki szívesen kipróbálná magát a női vízilabdában és edzésre is járna, az a harmadik mérkőzés után keresse meg a Budapesti Honvéd-Érd edzőjét, Vargáné Gazdag Erikát, aki ott lesz az ÉRD Arénában, vagy telefonon elérhetik a +36-70/629-2948-as telefonszámon.

Címkék