Unatkozna hétvégén és szereti a sportot?

Foci, kézilabda, vízilabda, kosárlabda, röplabda, kung fu wushu, szinkronúszás – ez röviden, tömören a hétvége térségi sportprogramja.

Hasonló tartalmaink:

Már beszámoltunk róla, hogy hétvégén a térség labdarúgócsapatai összesen huszonhárom mérkőzést játszanak, míg a kézilabdázók több, mint húsz meccsen lépnek pályára, közte az ÉRD–DKKA EHF-Kupa mérkőzéssel.

De továbbá beszámoltunk róla, hogy az Érdi Shaolin Wushu és Sportakrobatikai Sportegyesület rendezi szombaton a Batthyány Sportiskolai Általános Iskola tornacsarnokában a kung fu wushu 2016-os országos bajnoki döntőjét, amely november 12-én, délelőtt 10 órakor kezdődik.

Sőt, vasárnap az ÉRD Arénában pedig a szinkronúszóké a terep, hiszen immár negyedszer rendezi meg az Aquatic Kupát az Érden is működő Aquatic Szinkronúszó Sportegyesület.

VÍZILABDA

Ezek mellett Százhalombattán rendezik a Kőnigh György 2005 Gyermekbajnokság B csoportjának ötödik fordulóját, melyen a (csak elvben) házigazda százhalombattaiak mellett többek között a Budapesti Honvéd-Érd korosztályos egysége is vízbe száll. A forduló hivatalos szervezője a Hírös Sport Nonprofit Kft.

Kőnigh György, 2005 Gyermekbajnokság, B csoport, 5. forduló, Százhalombattai Sportuszoda, 11.12., szombat
12.00:
kópé UVSE–AVUS
13.00: Százhalombatta–Oázis SC
14.00: Budapesti Honvéd-Érd–Hírös Sport Nonprofit Kft.

RÖPLABDA

A Magyar Röplabda Szövetség által szervezett Országos Mini Bajnokság soros fordulójának Érd, a Bolyai János Általános Iskola tornaterme ad otthont, melyen természetesen a Delta RSE Érd is részt vesz, de az érdi röplabdások mini egysége még ugyanazon a napon Dunakeszin is szerepel a Budapest Bajnokság soros körében.

A hét közben edzőváltáson átesett Budaörsi DSE pedig az újonc Palota RSC otthonában lép pályára szombaton 16 órakor.

KOSÁRLABDA

Ugyan a Treff 07 SE kosárlabdázói nem lépnek pályára a hétvégén, azért a sportágat szeretők így sem maradnak események nélkül, hiszen az MTK Törökbálint pénteken hazai környezetben látja vendégül a SMAFC-NYME együttesét az NB I/B (másodosztály) nyugati csoportjában, míg a harmadosztály (NB II) Közép B csoportjában a Budaörsi DSE szombaton a Tehetséges Fiatalok-Budapest U23 ellen játszik idegenben, valamint a Százhalombattai KSE a Kandó FSC ellen méreti meg magát.

Férfi kosárlabda, NB I/B nyugati csoport, 7. forduló
11.11., 17.00.:
MTK Törökbálint–SMAFC-NYME

Férfi kosárlabda, NB II, Közép B csoport, 5. forduló
11.12., 17.00:
Tehetséges Fiatalok-Budapest U23–Budaörsi DSE; 11.13., 17.30: Kandó FSC–Százhalombattai KSE

Pest megyei fiú, junior bajnokság
11.12., 11.00:
BLF Palota–Százhalombattai KSE Batta Boys

Pest megyei fiú, serdülőbajnokság
11.13., 10.00:
Százhalombattai KSE Batta Boys–Atomerőmű SE; 13.30: Pityke KSE–Százhalombattai KSE Batta Boys

Pest megyei lány, serdülőbajnokság
09.00:
BKGDSE–Százhalombattai KSE Serdülő; 10.45: Százhalombattai KSE Serdülő–Miklósi KékGólyák

Címkék