Hátrányból nyertek

Idegenben, hátrányból fordítva 4–1-es győzelmet aratott a budaörsi Aramis Futsal SE a Nyírgyulaj KSE ellen a futsal NB I 9. fordulójában.

Hasonló tartalmaink:

Az Aramis legutóbb hazai pályán vereséget szenvedett a Rába ETO-tól, majd múlt csütörtökön a kupában a másodosztályú Kelen SC-t ütötte ki.

Az élvonal kilencedik körében a Nyírgyulajhoz látogatott Frank Tamás csapata, amely ugyan a tizenegyedik percben hátrányba került, de még a szünet előtt, Pál Patrik egyenlíteni tudott. A fordulás után előbb Bognár Bence, majd Csopaki István találataival már átvette a vezetést az Aramis, amely végül 4–1-re nyert idegenben, hiszen a 39. percben Varga Dániel öngólt vétett.

A budaörsi futsalcsapat legközelebb jövő hétfőn (november 28., 21.00) lép pályára az FTC Futsal-Fischer Klíma vendégeként az Elek Gyula Arénában. Az Aramis kilenc meccs után öt győzelemmel, egy döntetlennel és három vereséggel ötödik a tabellán, de a megszerzett tizenhat pontjával csak három pontra van lemaradva a második helyezett Veszprémtől.

Nyírgyulaj KSE–Aramis SE 1–4 (1–1)
Gólszerzők: Angyalos (11.), ill. Pál P. (19.), Bognár Bence (32.), Csopaki (34.), Varga Dániel (39. – öngól)

Az érdi Asterix SC is elkezdi a bajnokságot. Godány Balázs csapata csütörtökön játssza első mérkőzését a Pest megyei futsalbajnokság délnyugati csoportjában. A hatcsapatos ligában az Asterix egyből két csapattal indul, és az első körben éppen az Asterix SC I játszik az Asterix SC II-vel november 24-én, csütörtökön, 20.30-tól a Treff Sportcentrumban (2030 Érd, Piroska utca 6.).

Címkék