Kezdődik a tél

A tél beköszöntével lassacskán pihenőre vonulnak a labdarúgócsapatok. Hétvégén már nem lép pályára a Pest megyei első osztályban szereplő Százhalombattai LK és a megye kettő Déli csoportjában szereplő Törökbálinti TC sem, ellenben az NB III Nyugati csoportjának őszi bajnoka, az Érdi VSE Felcsúton játszik.

Hasonló tartalmaink:

Minden meccs fontos, de ez különösen. A Merkantil Bank Liga NB II 18. fordulójában a Budaörs hazai pályáján, Csákváron fogadja a Szolnoki MÁV FC-t. Bognár György együttesének kulcsfontosságú lesz az idei utolsó hazai mérkőzés, hiszen a tabellán tizenhetedik budaörsiek a tizenötödik helyen álló Tisza-partiakat fogadják. Hazai siker esetén pedig pontszámban behozhatják a HR-Rent Kozármislenyt és hiába lenne csak tizenkilenc pontjuk, ezzel a középmezőnyhöz zárkóznának, mivel a hatodik helyen álló Békéscsabának is csak huszonkilenc pontja van és a középház rendkívül sűrű.

Merkantil Bank Liga NB II, 17. forduló
11.27., 13.00:
Budaörs–Szolnoki MÁV FC

Az NB III Nyugati csoportjában az Érdi VSE a Komárom VSE elleni hazai győzelemével, illetve a Kaposvári Rákóczi FC FC Ajka elleni hazai vereségével biztosította, hogy első helyen zárja a 2016-os naptári évet. Ettől függetlenül Limperger Zsolték nem dőlhetnek hátra, hiszen a Puskás Akadémia FC II-höz látogatnak Felcsútra, a Pancho Arénába. Az Érdi VSE tavaly már játszott a PAFC II vendégeként és akkor nagy meglepetésre 4–1-re nyertek Csizmadia Zoltánék. Most nem lenne ekkora meglepetés a vendégsiker, de a tabellán ötödik felcsútiakat sem szabad lebecsülni, mivel ugyan nincsenek jó formában (elmúlt négy meccsen két döntetlen és két vereség a mérlegük), de azért az ellenfelek dolgát alaposan megnehezítették.

A Diósdnak szinte kötelező a győzelem, hiába fogadja a nála előkelőbb pozícióban lévő Tatabánya FC-t. Nahóczky Attila csapata is zárkózhatna az előtte álló csapatokra egy sikerrel, de itt sem lesz könnyű, még úgy sem, hogy a Tatabánya FC-nél fizetési gondok is vannak, illetve a csapatról folyamatosan vitázik a helyi önkormányzat és az AGS Sport 23. Cégcsoport. Ennek ellenére a pályán a Komárom-Esztergom megyeiek elmúlt nyolc meccsükön nem szenvedtek vereséget.

NB III, Nyugati csoport, 17. forduló
11.26., 13.00:
Diósd–Tatabánya FC; 11.27., 11.00: Puskás Akadémia FC II–Érdi VSE

Sem a Pest megyei első osztályban érdekelt Százhalombattai LK, sem a megye kettő déli csoportjában szereplő Törökbálinti TC nem lép már pályára idén, hiszen mindkét pontvadászatban véget értek az őszi küzdelmek.

Ellenben a Pest megyei III. osztály délnyugati csoportja rengeteg izgalmat tartogat, ugyanis a 13. fordulóba az Érdi VSE II a Dunaharaszti MTK második csapatához látogat, emellett a Sóskút SKE a Tárnok KSK-t, a Diósdi TC pedig a Dunafüred-Százhalombattát fogadja.

Pest megyei III. osztály, délnyugati csoport, 13. forduló
11.27., 13.00:
Dunaharaszti MTK II–Érdi VSE II; Sóskút SKE–Tárnok KSK; Diósdi TC–Dunafüred-Százhalombatta

A Pest megyei női ¾ pályás bajnokság nyugati csoportjában a hatodik fordulóból elhalasztott mérkőzését pótolja az Érdi VSE, amely a Vác-Deákvár SE-t fogadja az Ercsi úti Sporttelepen.

Pest megyei női ¾ pályás bajnokság, nyugati csoport, a 6. fordulóból elhalasztott mérkőzés
11.27., 11.00:
Érdi VSE–Vác-Deákvár SE

Az utánpótlásbajnokságok közül az U19-es és U17-es korúak az NB III Középnyugati csoportjában az első fordulóból elhalasztott találkozókat játsszák le.

U19, NB III, Középnyugati csoport, 1. fordulóból elhalasztott mérkőzés
11.26., 12.00:
Érdi VSE–Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő; Zeusport Holler UFC–Százhalombattai VUK SE; 11.27., 12.00: Szigetszentmiklós–Diósd

U17, NB III, Középnyugati csoport, 1. fordulóból elhalasztott mérkőzés
11.26., 10.00:
Érdi VSE–Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő; Zeusport Holler UFC–Százhalombattai VUK SE; 11.27., 10.00: Szigetszentmiklós–Diósd

Az U15-ös és U14-es küzdelmek ellenben még tartanak az NB II Középnyugati csoportjában, hiszen hétvégén tartják a 14. fordulót.

U15, NB II, Középnyugati csoport, 14. forduló
11.26., 10.00:
Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő–Budaörs; 13.00: Kelen SC–Törökbálint; Csákberény: Alba Kölyök Maroshegy–Érdi VSE; 11.27., 10.00: Diósd–Zeusport Holler UFC

U14, NB II, Középnyugati csoport, 14. forduló
11.26., 10.00:
Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő–Budaörs; 11.00: Kelen SC–Törökbálint; Csákberény: Alba Kölyök Maroshegy–Érdi VSE; 11.27., 12.00: Diósd–Zeusport Holler UFC

Címkék