Szülésfelkészítő tanfolyam január 19-én

Utolsó előadásához érkezett az ingyenes várandósságra, szülésre, szoptatásra felkészítő program az érdi szakrendelőben.

Hasonló tartalmaink:

A január 19-én, csütörtökön, 17:00-19:00 között megrendezésre kerülő utolsó előadás témája: Nekem is menni fog a szoptatás!

Gyakorlati tudnivalók a szoptatási testhelyzetekről és a mellre tételről – Hogyan viselkedik egy “normál” újszülött? – Honnan lehet tudni, hogy elég anyatejhez jut-e a kisbaba? – Hogyan lehet biztosítani, hogy elegendő legyen a tej? – Hogyan tudjuk felébreszteni az aluszékony babát? – Mihez kezdjünk egy sírós csecsemővel? – Hogyan szakítsunk időt a házimunkára és a többi családtagra? – Hol kaphatunk segítséget, ha elakadtunk?
Előadó:  Kun Judit

A tanfolyam során segítséget nyújtanak a tudatos felkészüléshez, amely csökkenti az ismeretlentől való félelmet, a szorongást, segíti a várandósság pozitív megélését, a vajúdás könnyebb lefolyását, a pozitív szülésélményt, az anya-magzat-apa kapcsolat kialakulását.
A csoportos foglalkozás előnye a gyakorlati ismeretátadás, valamint a csoporttagokkal való tapasztalatcsere és a leendő anyatársakkal való ismerkedés lehetősége.
A programon a várandós kismamák mellett várják az édesapákat, nagymamákat és azokat is, akik még csak tervezik a babavárást.

Helyszín: Érdi szakrendelő (Dr. Romics László Egészségügyi Intézmény) – Érd, Felső u. 39-41. Csecsemőtanácsadó várója (Alsó utca felőli bejárat mellett)

Címkék