Bál lesz a Marianumban

Tavaly volt az első esztendő, hogy a Marianum Általános Iskola is saját bált szervezett a farsangi időszakban. Miután a bál nagyszerűen sikerült, ezért nem is volt kérdés, hogy a jó hangulatú eseményt idén újra megszervezzék.

Hasonló tartalmaink:

A vízkereszttől hamvazószerdáig tartó farsanginak vagy bálinak is nevezett időszakban manapság már városunkban is számtalan bál közül válogathatnak a mulatozni, kikapcsolódni vágyó érdiek. Ezek között vannak nagy hagyományú, több évtizedes múltra visszatekintő rendezvények, illetve olyanok is, amelyeket a közelmúltban szerveztek meg először. Ezek közül az egyik legfrissebb kezdeményezés a Marianum Általános Iskola és az iskola működését segítő Szent Imre Alapítvány bálja, amit a múlt évben tartottak meg először, de a jó hangulat okán nem is volt kérdés a folytatás.

Takácsné Tóth Noémi, az intézmény igazgatója hozzátette, a bálon alapvetően azokra számítanak, akik most vagy korábban, de valamilyen formában kapcsolatba kerültek az iskolával. Egykori vagy mostani tanárok, diákok, szülők, azaz a “Marianum-család” minden tagját szívesen látják, aminek csak a befogadóképesség szabhat határt. A Marianum Általános Iskola bálja február 18-án, szombat este 6 órakor kezdődik.

Címkék